Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

CAFE DEL CAN KIZILPINAR’DA AÇILDI

CAFE DEL CAN KIZILPINAR’DA AÇILDI
Gün geçtikçe büyüyen ve gelişen Çerkezköy’ün Kızılpınar Mahallesi’nde yeni bir işletme daha hizmete açıldı. Yurtdışından Çerkezköy’e yatırım için gelen Havva Butan, oğlu Can Butan adına Cafe Del Can isimli işletmeyi Kızılpınar halkına kazandırdı. Sıcak soğuk içeceklerin yanı sıra pasta ve waffle gibi yiyeceklerin de Kızılpınar halkının beğenisine sunulacağı kafede çeşitli etkinlikler de gerçekleştirilecek.
ANAOKULU

Kızılpınar Gültepe Mahallesi Terzi Sokak’ta faaliyete başlayan Cafe Del Can’ın açılışına Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Yekeler, Kızılpınar Gültepe Mahallesi Muhtarı Seyithan Kaya, Çerkezköy Erzurumlular Dernek Başkanı Edip Nurettin Akın, Hayırsever Fatma Kaya, Kızılpınar Gültepe Mahallesi Muhtar Adayı Ayhan Aydın, vatandaşlar, STK temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram; “Artan nüfusu ile gün geçtikçe büyüyen ve gelişen Çerkezköy’ümüzde yeni bir işletme daha açılıyor. İşletmenin Kızılpınarımıza, Çerkezköy’ümüze, Tekirdağ’ımıza ve işletme sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum. Her yeni işletmenin açılışı bizleri de sevindiriyor. Hem iş imkanları artıyor hem de bölgemize zenginlik katıyor. İşletmenin bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, işletme sahibimize bol kazançlar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından İşletme Sahibi Havva Butan tarafından katılımcılara kafe gezdirildi.

“EN İYİ HİZMETİ VERECEĞİZ”

İşletme Sahibi Havva Butan bölgeye zenginlik katmak amacıyla oğlu adına işletme açtığını belirtti. Butan; “;İşletmemiz sabah 10:00’dan akşam 22:00’ye kadar halkımıza hizmet verecek. Temizlik, hijyen ve kalite standartlarımızdan ödün vermeyerek halkımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışacağım. Yurtdışından geldim. Kızılpınar’da böyle bir kafenin ihtiyaç olduğunu gördüm ve böyle bir işletmeyi açmaya karar verdim. Kafeyi oğlum adına açtım. Burada hem istihdama katkı hem de halkımızın yeni tatlara ulaşımını sağlamak için elimizden gelen en iyisini yapacağız. Kafemiz sadece bir işletme olmaktan kalkacak ve çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapacaktır. Burada öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız için kitap okuma bölümleri de açıp güzel vakit geçirmelerini sağlayacağız. İnşallah halkımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz burada” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!