OPTİMED 2
Tekirdağ
13 Mayıs, 2026, Çarşamba
  • DOLAR
    45.42
  • EURO
    53.34
  • ALTIN
    6858.3
  • BIST
    14.78
  • BTC
    80995.922$

ÇETİN GROUP’UN ATAK COSMETIC STANDI BEAUTY İSTANBUL FUARI’NDA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

ÇETİN GROUP’UN ATAK COSMETIC STANDI BEAUTY İSTANBUL FUARI’NDA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
İstanbul’da düzenlenen Beauty İstanbul Fuarı’na katılan, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin önde gelen firmalarından Çetin Group’un Atak Cosmetic standı, fuar ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü.

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı eşi Seval Çetin ile yönetim ve icra kurulu üyelerinin hazır bulunduğu stantta, ziyaretçilerle yakından ilgilenerek ürünler hakkında bilgi verdi.

Fuara katılan sektör temsilcileri ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gören Atak Cosmetic standında, firmanın ürün ve çözümleri tanıtıldı.

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin yaptığı açıklamada, “Standımıza gerçekleştirdikleri kıymetli ziyaretlerinden dolayı tüm katılımcılara ve ziyaretçilere teşekkürlerimizi sunarız. Atak Cosmetic olarak fuar süresince ürünlerimizi ve çözümlerimizi sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!