Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
29 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

ÇYDD ÇERKEZKÖY’DE OFİS SATIN ALDI

ÇYDD ÇERKEZKÖY’DE OFİS SATIN ALDI
Çerkezköy Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Çerkezköy Şubesi, dernek çalışmaları için kullanacağı ofis satın aldı.
ANAOKULU

1995 yılında Çerkezköy’de kurulan ÇYDD, kiradan kurtuldu. Son kiraya çıktıkları yerin sahibi Mustafa Kınık, derneğin yerini bağışlamasının ardından bina da kentsel dönüşüme girdi. Kendilerine yer aradıklarını dile getiren Çerkezköy Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak, derneğin bina sahibi olmasını sağladıklarını belirtti.

“HERKES ULAŞABİLECEK”

Konuyla ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Nigar Soyak; “Derneğimiz 1995 yılında kurularak faaliyete geçti. O yıldan bu yana hep kiralarda idik. Dernek yönetimi olarak, derneğimize ait bir yer amacıyla yer arama çalışmalarına başladık. Kendi imkanlarımız ve genel merkezimizin katkılarıyla derneğimize bina kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Derneğimiz bundan böyle belediye arkasındaki Aksoy İş Merkezi’nin birinci katında faaliyet gösteremeye devam edecek. Derneğimiz herkesin kolayca ulaşacağı şehir merkezinde bulunuyor” dedi.

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Kendilerine destekte bulunanlara teşekkür eden Soyak; “Derneğimizin bulunduğu alanda yer sahibi olan Mustafa Kınık, yeri bize bağışlamıştı. Bina kentsel dönüşüme girdiği için yıkım kararı çıktı. Binanın yerine yeni bina yapacak şahıs ile görüştük ve yeri ona sattık. Sonra derneğimize yer aramaya başladık. Belediye arkasındaki Aksoy İş Merkezi’nde boş olarak duran ilçemizin saygın iş adamlarından Çerkezköy Vergi Dairesi eski müdürü olan Muhasebeci Dursun İkizoğlu’nun yıllarca iş yeri olarak kullandığı iki bölümden oluşan yer için kendileriyle görüşmeler yaptık. Sonunda anlaşarak işyerini aldık ve derneğimize kazandırdık. Sağolsunlar Dursun Bey ve ailesi derneğimize aldığımız yer içinde kolaylıklar gösterdiler. Bu nedenle Dursun İkizoğlu başta olmak üzere ailesine çok teşekkür ediyoruz. Derneğimize yer alma talebimizi genel merkez yönetimine de ilettik. Onlardan da katkı sağlamalarını istedik. Kendi imkanlarımızla ve genel merkezimizin katkılarıyla derneğimize iki bölümden oluşan ofisi kazandırdık. ÇYDD genel başkanımıza ve genel merkez yönetimimize de derneğimize bina kazandırmaları yönünde gösterdikleri özverili katkıları nedeniyle de çok teşekkür ediyoruz. Çerkezköy Tapu Müdürlüğü’ne giderek derneğimize kazandırdığımız yeni yerimizin işlemlerini yaptırdık ve tapumuzu aldık” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!