Reklamı Geç
Tekirdağ
30 Haziran, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    110793.97$

DEVA PARTİSİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ AVŞAR İSTİFA ETTİ

DEVA PARTİSİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ AVŞAR İSTİFA ETTİ
DEVA Partisi Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Milletvekili Cem Avşar, şu ifadeleri kullandı:

“9 Mart 2020 tarihinde kurucuları arasında yer aldığım Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nden ayrıldığımı kamuoyunun bilgisine sunarım. Bu yolculuk boyunca; Türkiye’yi içine girdiği siyasi çıkmazdan çıkarmak, her kesimden insanla çözüm üretilebileceğini göstermek, demokrasiyi güçlendirmek ve hukukun üstünlüğünü yeniden tesis etmek amacıyla bir araya geldiğimiz başta Sayın Ali Babacan olmak üzere tüm kurucu arkadaşlara, genel merkez yöneticilerine, teşkilatlarda emek veren üye ve gönüllülere teşekkür ediyorum.”

“TEKİRDAĞ İÇİN AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Geldiğimiz süreçte, siyasi duruşuyla DEVA Partisi’nin politik süreci arasında oluşan mesafe nedeniyle, yoldaşlık hukukunu gözeterek yaptığı uzun bir değerlendirme süreci sonucunda partiden ayrılma kararı aldığını belirten Avşar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sayın Genel Başkan Ali Babacan’a ve partinin tüm kadrolarına başarılar diliyor; ülkemizin demokratik geleceğine katkı sunacak her çalışmada yollarının açık olmasını temenni ediyorum. Milletvekili olarak görev yaptığım Tekirdağ ve kıymetli hemşehrilerim için ve elbette ülkemin geleceği adına, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Millete efendilik yoktur; hizmet vardır’ sözünü şiar edinerek, azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğim.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!