Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
16 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

ERDOĞAN, CHP’DEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ERDOĞAN, CHP’DEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
CHP Çerkezköy eski ilçe yöneticilerinden Barış Erdoğan, partisinden Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.
ANAOKULU

Erdoğan, teşkilat önünde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Konuşmama bugünün ayrı bir güzelliğinden bahsederek başlamak istiyorum. Bundan tam 89 yıl önce Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimlerinin ışığında Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verildiği gündür. Ne güzel bir tesadüftür ki aramızdaki tek kadın aday adayı olan Funda Hanım ile beraber bir basın açıklaması yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kendisine çıkmış olduğu bu güzel yolda başarılar diliyorum. Öncelikle bizi bu günümüzde yalnız bırakmayıp bu soğuk havada buralara kadar gelen Çerkezköylü dostlarıma, ağabeylerime, ablalarıma, kardeşlerime ve değerli basın mensuplarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Senelerdir ticaret ile uğraşmama, işimizin odağında insan olmasına rağmen burada oluşan atmosfer ve bu kürsünün arkasından size hitap etmek söylemek isterim ki hiç de kolay bir şey değil. Heyecanımı lütfen mazur görün. Şimdiden yapabileceğim hata ve dil sürçmelerinden dolayı affınıza sığınıyorum. Kendi adıma söylemek isterim ki aday adaylığı sürecine biraz geç dahil oldum. Prodüksiyon ve görsel sunum aşamasında diğer aday adayı arkadaşlarımızdan sönük kaldık. Bizim ki biraz sade kaldı sanırım. Aslında mikrofon bile kullanmayacaktım. Vahap başkanımız kadar sesim gür olmasa da yine de fena sayılmam. Şaka bir yana şimdiden diğer aday adayı arkadaşlarımı tebrik ediyor, çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

“TÜRKİYE’NİN 82’NCİ İLİ OLACAĞIZ”

Erdoğan, açıklamalarının devamında, “Kendimden biraz bahsedecek olursam; Kırklarelili bir anne, Malatyalı bir babanın çocuğu olarak 24 Mart 1977 tarihinde dünyaya geldim. İlk-orta-lise tahsilimi Çerkezköy de yaptıktan sonra, Üniversite eğitimimi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirerek tamamladım. Bir sene İngiltere’de dil eğitimi için bulundum. Çerkezköy ve civarında farklı firmalarda bir süre çalıştım. Sonrasında aile işimizin başına geçtim ve hala aktif olarak hizmet vermekteyiz. Parti içerisinde farklı ilçe başkanlarıyla çalışma fırsatım oldu. Neredeyse yarım asırdır ikamet ettiğim Çerkezköy'üm de evlendim bir kız çocuğu babasıyım. Yaşadığımız bu güzel sanayi ilçesinde gülmek, rahatlamak, eğlenmek bazen yaşam koşullarından ve pahalılıktan, bazen de özel sebeplerden dolayı imkansız hale gelebiliyor. Hep bir koşturmaca, hep bir telaş içindeyiz. Bende diyorum ki bunca sıkıntımız arasında bir de siyasi gerginliği kendimize dert etmeyelim. 90lar da yapılan siyaset gibi Genel başkanların aynı masa etrafında toplanıp konuşabildiği, mezhebi, etnik kimliği ne olursa olsun, hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun insanların el ele kol kola omuz omuza olduğu o zamanları hep beraber tekrar geri getirelim. Türkiye'nin sanayisi ve nüfusu ile çok hızlı büyüyen bir ilçesinde yaşıyoruz. Küçük İstanbul diyebileceğimiz Çerkezköy'ümüz neredeyse 81 ilden vatandaşımıza ev sahipliği yapıyor. Farklı kültürlerin buluştuğu Çerkezköy ilçemizde daha refah, daha güzel, daha yaşanabilir bir şehir kurmak için görev yapmış Belediye başkanlarımızın kurduklarını daha da ileri taşıyarak ve güzelleştirerek belki de ileride Türkiye'nin 82. ili olacak Çerkezköy'ümüze hizmet etmek için elimden geleni yapacağım, var gücümle çalışacağım” diye konuştu.

“YOLUMUZ AÇIK OLSUN”

“Çıktığımız yol bir hizmet yarışı” diyen Erdoğan; “Fikirlerim var. Doğup büyüdüğüm yere hizmet etmek Çerkezköy'üm için faydalı işler yapmak istiyorum. Çözüm odaklı belediyecilik anlayışını bir üst seviyeye yükseltip, teknolojinin gerisinde kalmadan kendi üretebilen, ürettiğini vatandaşlarına daha ucuza, daha kaliteli sunabilen bir belediye yaratmak istiyorum. Bunun adımları mevcut belediyemiz tarafından atılmış durumda çok da güzel tepkiler aldığını görüyorum. İnşallah bunu farklı hizmet kolları ilave ederek çok daha güzel noktalara hep beraber taşıyacağız. Çocuklarımız için, gençlerimiz için projelerim var. Daha üretken, daha bilgili, daha saygılı bireyler olarak yetişmeleri için Belediye olarak üzerimize ne görevler düşüyorsa yapmaya hazır olacağız. Ağaç yaş iken şekillenir mantığı ile yola çıkarak yavrularımızın küçük yaşlardan sosyalleşme yolunda alacakları eğitimlere katkı sağlayacağız. Toprağına, tarihine saygılı bireyler olma yolunda kendilerini kurduğumuz birimler ile teşvik edeceğiz. Yolun başındayız, daha söylenecek çok sözümüz olacak. Ve son olarak üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu huzurunuzda açıklıyorum. Burada bulunan herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Tüm aday adayları arkadaşlarıma tekrar başarılar diliyorum. Yolumuz açık olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!