Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Eylül, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

GENTLEMAN GİYİM MAĞAZASI KAPAKLI’DA AÇILDI

GENTLEMAN GİYİM MAĞAZASI KAPAKLI’DA AÇILDI
Kapaklı’da girişimci Yasemin ve Murat Gündüz çifti tarafından faaliyete geçirilen Gentleman Giyim Mağazası düzenlenen törenle açıldı. Birçok farklı ürün çeşidi barındıran mağazada açılışa özel indirimlerin uygulanacağı kaydedildi.
ANAOKULU

Gentleman Mağazası Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Canbazlar Caddesi’nde açıldı. Açılışa Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Çağlar Bütün, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Mesut Dinç ve yönetimi, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber ve yönetimi, Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Şener Sümbül, Kapaklı Kömürköylüler Dernek Başkanı Seyfi Özgerçek, Çerkezköy İş Kadınları Platdormu ve İş İnsanı Akın Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Gentleman İşletme Sahibi Murat Gündüz, katılımcılara teşekkür ederek, Kapaklı’da tüm vatandaşlara en iyi hizmeti vereceklerini kaydetti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Sonrasında konuşma gerçekleştiren İşletme Sahibi Yasemin Gündüz; “Bu mutlu günümüzde yanımızda bulunduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Güzel bir işletmeyi Kapaklı’mıza kazandırmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz. Güzel bir konsept oluşturduk. İçeride birçok farklı çeşidimiz mevcut. Kapaklı’da herkese uygun kıyafetlerin olacağı güzel bir mekanda sizlerle buluşmaktan dolayı çok mutluyum. Açılışımıza gelip bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

"KAPAKLI’YA DEĞER KATIYORLAR"

Ardından bir konuşma gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de; “Murat bey ve kıymetli hanımı Yasemin hanıma hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Heyecan her yerde kıymetli ve değerlidir. Heyecan varsa motivasyon vardır, heyecan varsa başarı da gelir. O yüzden heyecanınız hep daim olsun. İlçemize böyle güzel bir işletme kazandırdığınız için teşekkür ediyorum. Kapaklı, nüfusu 150 bine dayanmış bir yerleşim yeri. Her geçen gün nüfusumuz artıyor. Yeni gelen göçle birlikte artışımız devam ediyor, ihtiyaçlarımız artıyor. Bu sebeple yatırımcı arkadaşlarımızın Kapaklı’ya getirdiği yatırımlar ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Biz eskiden sürekli Kapaklı’yı Çerkezköy’ün arka bahçesi olarak nitelendirilmesinden rahatsızlık duyuyorduk. Ama şimdi iş insanlarımızın gelmesi, Kapaklı’ya güzel yatırımlar yapması, ilçemizin parasının ilçemizde kalmasını sağlıyor. O yüzden girişimci arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Canbazlar Caddesi, Kapaklı’da ilk gerçekleştirdiğimiz trafiğe kapalı bir cadde. Zaman içerisinde buranın daha prestijli hale gelmesini amaçlıyoruz. Bu sebeple burada çalışan esnafımızın da işinin hakkını vereceğine inanıyoruz. Buradaki esnaf arkadaşlarımız buraya değer katacak. Bu açılan iş yeri ailemize helalinden bol kazançlar sağlasın. İnşallah ilçemizin farklı mahallelerinde de yeni şubelerini açar. Hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER

Konuşmaların sonunda açılış kurdelesi hep birlikte kesildi. Ardından davetliler mağazayı gezerek işletme sahibi Yasemin ve Murat Gündüz çiftinden bilgi aldı. Gündüz çifti, açılışa özel bin TL ve üzeri alışverişlerde müşterilerine yüzde 10 indirim sağlayacaklarını kaydetti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!