Reklamı Geç
OPTİMED 2
Tekirdağ
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    110793.97$

KAPAKLI BELEDİYE MECLİSİ TEMMUZ AYI İLK OTURUMUNU YAPTI

KAPAKLI BELEDİYE MECLİSİ TEMMUZ AYI İLK OTURUMUNU YAPTI
Kapaklı Belediye Meclisi, 2025 yılı Temmuz ayı olağan toplantısının ilk oturumunu Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında gerçekleştirdi. Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan oturumda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. İkinci oturum, 4 Temmuz Cuma günü saat 10.00’da yapılacak.

GÜNDEM MADDELERİ TEK TEK OKUNARAK OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Kapaklı Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından gündem maddeleri okundu ve yoklama yapıldı. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan, 24.06.2025 tarih ve 92661 sayılı "1 adet kadroda dolu kadro değişikliği yapılması" konulu yazının görüşüldüğü gündemin ilk maddesi, oy birliğiyle kabul edildi.

OY BİRLİĞİYLE KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ

Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün 26.06.2025 tarih ve 92814 sayılı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından devredilen taşıtın devir alınması konulu yazısını içeren gündemin ikinci maddesi oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sunulan 26.06.2025 tarih ve 92792 sayılı, Kapaklı Belediyesi Ödül Yönetmeliği’nin revize edilmesine ilişkin yazı da oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Gündeme ek olarak sunulan, "Sığ Yaratıcı Ortaklıklar Cpp Batı Balkanlar ve Türkiye (İş Birliği Ortaklığı) Hibe Programı" konulu madde de oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Bahçelievler Mahallesi 1180 ada 4 parselde yer alan, tamamı 802,64 metrekare olan arsada bulunan 2,64 metrekarelik belediye hissesinin hissedara satılmasına ilişkin ek gündem maddesi ise oy birliğiyle kabul edildi.

İKİNCİ OTURUM 4 TEMMUZ’DA YAPILACAK

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından, komisyon raporlarının ele alınacağı ikinci oturumun 4 Temmuz Cuma günü saat 10.00’da yapılacağı bildirildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!