Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

MHP ÇERKEZKÖY İLÇE BAŞKANLIĞINDA FATİH BERBER DÖNEMİ

MHP ÇERKEZKÖY İLÇE BAŞKANLIĞINDA FATİH BERBER DÖNEMİ
Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın 14. Olağan Kongresi Pazar günü gerçekleştirildi. Pazar günü Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 13.00’da gerçekleştirilen kongreye; Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, MYK Üyesi Koray Önsel, MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin, Ülkü Ocakları Tekirdağ il Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez, Ülkü Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanı Sabri İmamoğlu, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Kamil Çetintaş, duayen iş insanı Ömer Kılınç, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.
ANAOKULU

DİVAN BAŞKANLIĞINI MYK ÜYESİ KORAY ÖNSEL YAPTI

Kongre Divan heyetinin oluşturulması ile başladı. Divan Başkanlığına MYK Üyesi Koray Önsel, divan katip üyeliklerine Habib Çelik, Aynur Işık, Tayyar Yegin, Yasin Sürücü seçildi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ YİNE DİMDİK AYAKTA

Saygı duruşunda  bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından konuşan Divan Başkanı Koray Önsel, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 1969 yılında kurulmuş ve bugüne gelene kadar 54 yıllık siyasi mazisinde binlerce şehit vermiş, gazisi olmuş bir siyasi hareket olduğunu belirterek, “Türk Siyasi hayatında tarihi boyunca ne zaman bir badire olsa, bu badirelerin hepsinden nasibini almış bir siyasi partiyiz ve Allah'ımıza hamdolsun ki bugün de 2023 yılına geldiğimizde Türk ve Türkiye yüzyılı diye başlatılan bu dönemde Milliyetçi Hareket Partisi yine dimdik ayakta ve yoluna devam etmektedir” ifadelerini kullandı. 

“MHP TÜRK SİYASETİNİN KİLİT NOKTASI VE ŞANLA ŞEREFLE MÜCADELESİNE DEVAM EDİYOR”

2024 yılında  mahalli idareler seçimi yapılacağını belirterek konuşmasını sürdüren  Önsel, “14 Mayıs ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhur ittifakı, Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti, Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi ile birlikte muvaffak oldular ve anlımızın akı ile o seçimleri atlattık ve Milliyetçi Hareket Partisi'nde tüm algı oyunlarına, tüm anketçilerin sahte raporlarına rağmen bugün Türk siyasetini yine kilit noktasında 50 tane milletvekiliyle, şanla şerefle mücadelesine devam ediyor” dedi.

“ FİNTE FESAT SOKMAYA ÇALIŞANLARA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

MHP teşkilatlarında görev yapmak kadar gururlu bir mevkiinin olmadığını, bu gurura sahip oldukları için kendilerini şanslı hissettiklerini dile getiren Koray Önsel, “Binlerce şehidimizin, bugün hayatta olan gazilerimizin de ağır emanetlerini omuzlarımızda hissederek görevimize devam ediyoruz.  Bizler bu hareketin mensupları ‘ben olmazsam dava olmaz’ diyenlere sırt çevirmiş, ‘kimse yoksa ben de buradayım’ diye mücadele edip bu şerefe nail olan insanlar olarak görevlerine devam ediyorlar. Bugün de inşallah seçilecek olan yeni yönetim kurulumuz da bu şekilde devam edecek. Beraber olacağız, güçlü olacağız, aramıza fitne fesat sokmaya çalışanlara müsaade etmeden, emin adımlarla 2024'ün 31 Mart’ında Cumhur İttifakının bayrağını Allah’ın izniyle belediyeye asacağız” diye konuştu. “BİR YERE GİTMİYORUZ, PARTİMİZİ BIRAKMIYORUZ”

Önsel’in ardından faaliyet raporu ile mali rapor okunarak oy birliğiyle ibra edildi. Daha sonra konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, tüm seçimlerde Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil etmek için 7 yıl boyunca bu görevi layıkıyla sürdürmeye çalıştıklarını dile getirerek, “İlla ki yanlışlarımız, eksiklerimiz olmuştur. Onları da elimizden geldiğince telafi etmeye çalıştık. Bugün görevi bırakıyoruz, benimle bugüne kadar görev yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Elimizden geldiğince partimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Kimseyi kırıp dökmemeye çalıştık. Partimizin gülen yüzü olmaya çalıştık. Bu aşamada 7 yıl boyunca tabi ki yoğun seçimlerden geçtik diyoruz ama önümüzde yine

 

Şirin’in konuşmasının ardından MHP MYK Üyesi Koray Önsel tarafından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongre mesajı okundu. Daha sonra seçimlere geçildi. Ahmet Aydeniz’in aday olmadığı kongrede, seçimlere Fatih Berber’in tek listesi ile gidildi. Fatih Berber başkanlığındaki yeni yönetimde Sinan Can,  Yunis Utuğlu, Furkan Merih Ateşoğlu, Talip Aksoy, Esat Deniz, Halil İbrahim Kayır, İsrafil İlhan, Ali Celal Şahin, Şeyma Yegin, Zafer Şengöz, Cebrail Koç, Hüseyin Atasoy, Erdal Kürşat Aktaş, Selim İlerlemiş, Kadir Keskin, Oğuzhan Güzel,  Serkan Kaya, Muhammet Yazıcı, Sefa Tayfun Şahin, Burcu Bağlıkaralar, Memet Duran İnce, Cem Demirtaş, Mutlu İnce, Erhan Zümbül, Taşkın Bal, Emrah Seçgin, Özcan Ballı, Erdal Çelik, Emrullah Türk, Adnan Akkuş, Yasin Kayır, Recep Mutlu, Yahya Keleş, Mustafa Tapancı, Faruk Kaylesiz ve Kenan Ertem yer aldı.

İL DELEGELERİ DE BELİRLENDİ

Kongrede Tekirdağ il delegeleri de şu  şekilde belirlendi: Abdullah Altuntaş, Adnan Akan, Ahmet Aydeniz, Ahmet Kadak, Ali Işık, Ali Aktaş, Ali Uluç, Alparslan Nane, Alpaslan Karıksız, Arif Demirsoy, Aydın Erdem Kütük,  Aylin Kısa, Aynur Işık, Ayşe Aktaş, Ayşe Güzel, Barış Vural, Battal Kardeş, Baykut Çakır, Birol Bars, Bülent Atağan, Celalettin Macit, Cem Demirtaş, Coşgun Nazlı, Coşkun Özdemir, Coşkun Göral, Çetin Aygün, Doğan Aksoy, Elif Akbulut, Emin Bars, Emin Düner, Emre Subaşı, Emrullah Ataçay,  Enes Benli, Erdal Avlamaz, Erdal Çelik, Erkan Serdaroğlu, Ersin Özdemir, Eser Önsel, Fahrettin Budak, Faruk Kaylesiz, Fatih Yüğrük, Fatih Berber, Fatih Temizyürek, Ferit Altınok, Fikri Güzel, Habip Çelik, Halil İbrahim Kayır, Halit Gacal, Hanife Ballı, Hatem Özdemir, Hidayet Yıldız, Hülya Çelik, Hümeyra Asiloğlu,  Hüsamettin Kulalı, Hüseyin Atasoy, Hüseyin Bozkaya, İbrahim Demirsoy, İlker Yücel, İrem Önsel,  İrfan Dikbaş, İsmail Diler, İsrafil İlhan, Kadir Yücel, Kemal Akın, Kemalettin Nalcı, Kenan Ertem, Koray Önsel, Kübra Şahin, Mahir Koçak, Mahmut Atasoy, Mehmet Ceylan, Mehmet Nane, Mehmet Duran İnce, Meral Yücel, Mesut Avcı, Metin Zümbül, Mevlüt Tutar, Muammer Tosun, Muhammet Yazıcı, Murat Vural, Mustafa Yayla, Mustafa Ulusoy, Mutlu İnce, Naci Akın, Neslihan Berber, Nihat Aydoğan, Nuran Yücel, Nurdane Kayır, Nursima Benli, Nurşen Önsel, Oktay Aktaş, Oktay Aksel,  Ömür Atalay, Özcan Göral, Özcan Ballı, Özkan Baştuğ, Özlem Aydeniz, Recep Mutlu, Recep Kardeş, Recep Benli, Salih Subaşı, Seçkin Tunç, Sedat Yeşilçam, Senan Sifil, Serap Bars, Serdar Çelik, Sevda Düner, Seyfi Yakışıklı, Sıttık Maden, Sinan Can, Sinem Aksoy, Şaban Kardeş, Şaban Doğu, Şemsi Kalyesiz, Şenay Bozoğlu, Şeref Yegin, Teyyar Yegin, Tevfik Lanacı, Turan Hakkı Er, Turap Karakoç, Volkan Tokadcı, Yahya Keleş, Yakup Akar, Yakup Nane, Yasin Kayır, Yasin Akgün, Yasin Durak, Yener Can, Yusuf Aydın, Zafer Şengöz, Zeliha Karıksız ve Zeynep Çelik.

“TÜM ENERJİMLE ÇALIŞACAĞIM”

İlçe başkanlığını bıraktığını ancak ülkücü hareketin, Türk dünyasının, İslam ümmetinin tüm mazlumların ümidi olduğu gerçeğini unutmadan, son nefesine kadar teşkilatların, dava arkadaşlarının emrinde olacağını dile getiren Aydeniz, “Gururluyum, benden daha iyi yapacak bir arkadaşıma bu görevi devretmenin gururunun yaşıyorum. Önümüzde belediye seçimleri var. İnşallah Çerkezköy Belediyesi’ne Cumhur ittifakının sancağını, Milliyetçi Hareket Partisi’nin mührünü vurmak için tüm enerjimle çalışacağım” ifadelerini kullandı.

seçimler var. Bir yere gitmiyoruz, partimizi bırakmıyoruz. Allah nasip ederse bundan sonra göreve gelen teşkilatımızın, tüm İlçe Başkanlarımızın, Çerkezköy'de görev yapan kendi teşkilatımızın, Ülkü Ocaklarımızın, İl Ocağımızın, İl Başkanlığımızın emrindeyiz. Ettiğimiz bir ülkücü yeminimiz var. Son nefesimize kadar ülkücülüğün şerefini, haysiyetini taşımaya, en yükseğe çıkarmaya tüm gayretimle devam edeceğim” dedi.

“ GÖREVİMİ GURURLA BIRAKIYORUM”

Ahmet Aydeniz, “Partisinden içeri girmemiş, teşkilatının yerini bile öğrenmemiş, ‘en büyük ülkücü benim’ edasıyla kahve köşelerinde teşkilatlarını, teşkilat başkanlarını, teşkilat mensuplarını eleştirmiş, ön yargıyla davranmış, ‘şu partiye bir tane oy da ben nasıl kazandırırım’ diye düşünmeden evdeki çocuğunun, eşinin belki de oyunu getirememiş kişilerin eleştirileriyle karşılaştık. Onların inadına sabahın 6’sında işçi duraklarında çay dağıtmanın, garsonluk yapmanın gururuyla bırakıyorum. Eleştirenlerin inadına gece 2’lere kadar dışarıda olmanın, ayazı yemenin, hasta olmanın gururuyla bırakıyorum. Evlatlarımla ilgilenememenin, ailemi ihmal etmenin gururuyla bırakıyorum bu görevi” dedi.

“CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”

 Aydeniz’in ardından konuşan İlçe Başkan Adayı Fatih Berber konuştu. Berber, “Hareketimizin bilge lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyin her daim emrinde olacağız. 1998 yılından bugüne Çerkezköy’de Ülkücü Hareket’e hizmet etmiş 7 yıl Ocak Başkanlığı, 10 yıl ilçe yöneticiliği yapmış bir kardeşinizim. Şimdi aday olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı görevine talibiz. Hizmet etmekten şeref duyduğumuz partimizi en iyi şekilde temsil eden hizmet eden bugünlere getiren büyüklerimizi saygıyla selamlıyorum. Bıraktığınız yerden daha ileriye taşımak için canla başla çalışacağız. Hayallerimiz var bizim uçsuz bucaksız. Dinle ey Türk evladı Başbuğ’un gür sesini. Gidip Orhun’da oku ceddin kitabesini. Yeryüzüne hakim kıl Türklüğün töresini. İslam’ın ışığında rehberdir Kur’an bize, gönülde Kızıl Elma hedeftir Turan bize” dedi.

BERBER AYDENİZ’PORTRE HEDİYE ETTİ

Berber, “Bedeli ne olursa olsun Ülkücü olarak yaşamanın haysiyetine talibim. Kuracağımız yeni yönetimde istişare kültürünün yüksek derecede yaşandığı heyecanı hiç kaybolmayan genç ve dinamik kadrolarımızla ‘2023 Lider Ülke Türkiye’ vizyonuna uygun çalışmalarla hareketimize ve Çerkezköy’ümüze hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. Bayrağı devralacağımız Sayın Ahmet 3-Aydeniz başkanımıza ve yönetimine, Kadın Kollarımıza, vefakar mensuplarına teşekkür eder saygılar sunarım. Bundan sonraki çalışmalarımızda hep birlikte hareket edeceğiz. Yeni yönetimimizin vatanımıza, milletimize, Çerkezköy’ümüze hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ederim” ifadelerini kullandı. Berber konuşmasının ardından bayrağı devralacağı Ahmet Aydeniz’e portre hediye etti.

MHP KURULUŞUNDA  BİR KİŞİYDİ  DAHA SONRA MİLYONLARA ULAŞTI

Berber’in ardından konuşan MHP Tekirdağ  İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin, “Davamıza Ahmet Başkanımızın da Fatih Başkanımızın da bugüne kadar verdikleri hizmetleri biliyoruz. Bu dava 1968 yılında 8 Şubat sabahında birkaç gönül neferi tarafından kuruldu. Bu gönül neferleri ilk başta bir kişiydiler 5 kişiydiler 5’ken bin oldular daha sonra milyona ulaştılar. Alanlara sığmadılar bugüne gelene kadar çok bedel ödediler. Hiçbir zaman da yılmadılar. Bu davaya hizmet etmeye hep devam ettiler.  Bizim teşkilatımız gibi bir siyasi parti yok. Bir İl Başkanı olarak kongrelerde 4’üncü kongremiz. Her gün 2 kongremizi yapıyoruz bugün Kapaklı’nın da kongresi var. Her ilçemizde bayrak değişimleri sırasında muhteşem bir kardeşlik şöleni var. Bayrağı devreden başkanım da bayrağı devralan başkanım da mutlu. İkisi de bu teşkilatta sonuna kadar beraber çalışmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Bana bu mutluluğu yaşattıkları için başkanlarıma da teşkilatlarıma da teşekkür ediyorum” dedi.

“ KARA PROPAGANDA YAPTILAR”

 İl Başkanı Süleynam Fethi Şiri şöyle devam etti, “Hakkımızda şuursuzca kara propaganda yaptılar. Ama bu densizlere satılmış kalemlere en güzel cevabı milletimiz verdi. Hem Çerkezköy’de hem de tüm Türkiye’de liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyin önderliğinde 14 Mayıs seçimlerinden 50 milletvekiliyle başarıyla çıktık. Milliyetçi Ülkücü Hareketin devamı dünya var oldukça devam edecek. Milliyetçiliğin asıl adresi Milliyetçilik siyasetinin duruşunun göstergesinin en güzel örneği buradadır. 31 Mart yerel seçimlerine giderken liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyin hedefi ve istikametinde aynı azim ve istekle çalışarak 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta kazandığımız zaferlere bunu da eklemeliyiz. 2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu hedefinde Çerkezköy’ümüzde de Cumhur İttifakı’nın sancağını dalgalandırmalıyız. Çok çalışıp Tekirdağ’ımızı Çerkezköy’ümüzü muhalefet ellerinden kurtarıp asamet ve husumet siyaseti değil yerine hizmet ve eser siyaseti getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız”ifadelerini kullandı.

SEÇİMLERE FATİH BERBER’ TEK LİSTE İLE GİRDİ VE ŞU İSİMLER YÖNETİMDE YER ALDI

İl Başkanı Şirin’in konuşmasının ardından MHP MYK Üyesi Koray Önsel tarafından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongre mesajı okundu. Daha sonra seçimlere geçildi. Ahmet Aydeniz’in aday olmadığı kongrede, seçimlere Fatih Berber’in tek listesi ile gidildi. Fatih Berber  başkanlığındaki yeni yönetimde Sinan Can, Yunis Utuğlu, Furkan Merih Ateşoğlu, Talip Aksoy, Esat Deniz, Halil İbrahim Kayır, İsrafil İlhan, Ali Celal Şahin, Şeyma Yegin, Zafer Şengöz, Cebrail Koç, Hüseyin Atasoy, Erdal Kürşat Aktaş, Selim İlerlemiş, Kadir Keskin, Oğuzhan Güzel, Serkan Kaya, Muhammet Yazıcı, Sefa Tayfun Şahin, Burcu Bağlıkaralar, Memet Duran İnce, Cem Demirtaş, Mutlu İnce, Erhan Zümbül, Taşkın Bal, Emrah Seçgin, Özcan Ballı, Erdal Çelik, Emrullah Türk, Adnan Akkuş, Yasin Kayır, Recep Mutlu, Yahya Keleş, Mustafa Tapancı, Faruk Kaylesiz ve Kenan Ertem yer aldı.

İL DELEGELERİNE ŞU İSİMLER SEÇİLDi

Kongrede Tekirdağ il delegeleri de şu şekilde belirlendi: Abdullah Altuntaş, Adnan Akan, Ahmet Aydeniz, Ahmet Kadak, Ali Işık, Ali Aktaş, Ali Uluç, Alparslan Nane, Alpaslan Karıksız, Arif Demirsoy, Aydın Erdem Kütük, Aylin Kısa, Aynur Işık, Ayşe Aktaş, Ayşe Güzel, Barış Vural, Battal Kardeş, Baykut Çakır, Birol Bars, Bülent Atağan, Celalettin Macit, Cem Demirtaş, Coşgun Nazlı, Coşkun Özdemir, Coşkun  Göral, Çetin Aygün, Doğan Aksoy, Elif Akbulut, Emin Bars, Emin Düner, Emre Subaşı, Emrullah 4-Ataçay,  Enes Benli, Erdal Avlamaz, Erdal Çelik, Erkan Serdaroğlu, Ersin Özdemir, Eser Önsel, Fahrettin Budak, Faruk Kaylesiz, Fatih Yüğrük, Fatih Berber, Fatih Temizyürek, Ferit Altınok, Fikri Güzel, Habip Çelik, Halil İbrahim Kayır, Halit Gacal, Hanife Ballı, Hatem Özdemir, Hidayet Yıldız, Hülya Çelik, Hümeyra Asiloğlu,  Hüsamettin Kulalı, Hüseyin Atasoy, Hüseyin Bozkaya, İbrahim Demirsoy, İlker Yücel, İrem Önsel, İrfan Dikbaş, İsmail Diler, İsrafil İlhan, Kadir Yücel, Kemal Akın, Kemalettin Nalcı, Kenan Ertem, Koray Önsel, Kübra Şahin, Mahir Koçak, Mahmut Atasoy, Mehmet Ceylan, Mehmet Nane, Mehmet Duran İnce, Meral Yücel, Mesut Avcı, Metin Zümbül, Mevlüt Tutar, Muammer Tosun, Muhammet Yazıcı, Murat Vural, Mustafa Yayla, Mustafa Ulusoy, Mutlu İnce, Naci Akın, Neslihan Berber,  Nihat Aydoğan, Nuran Yücel, Nurdane Kayır, Nursima Benli, Nurşen Önsel, Oktay Aktaş, Oktay Aksel,  Ömür Atalay, Özcan Göral, Özcan Ballı, Özkan Baştuğ, Özlem Aydeniz, Recep Mutlu, Recep Kardeş, Recep Benli, Salih Subaşı, Seçkin Tunç, Sedat Yeşilçam, Senan Sifil, Serap Bars, Serdar Çelik, Sevda Düner, Seyfi Yakışıklı, Sıttık Maden, Sinan Can, Sinem Aksoy, Şaban Kardeş, Şaban Doğu, Şemsi Kalyesiz, Şenay Bozoğlu, Şeref Yegin, Teyyar Yegin, Tevfik Lanacı, Turan Hakkı Er, Turap Karakoç, Volkan Tokadcı, Yahya Keleş, Yakup Akar, Yakup Nane, Yasin Kayır, Yasin Akgün, Yasin Durak, Yener Can, Yusuf Aydın, Zafer Şengöz, Zeliha Karıksız ve Zeynep Çelik,seçildiler.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!