Çerkezköy Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen kongreye Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Memiş, Gökay Keleşoğlu, muhtarlar ve eski muhtarlar katıldı. Kongrenin divan başkanlığını Ercan Naz yaparken, katip üyelerini Mutlu Timur ve Recep Şahin yaptı. Divan oluşumunun rdından saygı duruşu ve ardından da istiklal marşımız okundu. Daha sonra gündem madelerinin görüşülmesine geçildi.tek tek okunan gündem maddeleri oylamaya sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülüp oylanılması sonrasında seçime geçildi.Seçime Tahsin Akgün tek aday tek liste ile girdi. Açık oy ile yapılan seçimde Tahsin Akgün oy birliğiyle yeniden Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Seçildi.
AKGÜN’ÜN YÖNETİM LİSTESİNDE ŞU İSİMLER YER ALDI
Tahsin Akgün başkanlığındaki yeni yönetimde Mutlu Timur, Recep Şahin, Ersan Albayrak, Mehmet Çetin, Sevgi Topbaş, Fatma Kaya, Hikmet İşçan, Nihat Malkoç ve İsmail Ayaz yer aldı. Denetleme kuruluna ise Nihat Malkoç, Seyithan Kaya ve Murat Çelik seçildi.
KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ
Kongrede gündem maddeleri oy birliği ile kabul edilirken, genel kurulda derneğin yıllık aidatı ise 100 TL'den 200 TL'ye çıkartıldı. Kongrede konuşan Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün, “Sevgili meslektaşlarım, değerli belediye başkan yardımcılarım, kıymetli muhtarlarımız, Çerkezköy’ümüzün kıymetli basın mensupları, bizleri bu gün bu salonda yalnız bırakmayan siz çok değerli misafirlerimiz derneğimizin olağan genel kurul toplantısına hepiniz hoş geldiniz aramızdan ayrılan ama bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan desteklerini esirgemeyen değerli meslektaşlarımıza ve ayrıca Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubemizin kurucu başkanı olan eski G.M.Kemalpaşa mahallesi Muhtarımız değerli insan Şükrü Dumanlar Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. Vefat eden muhtarlarımıza da Allahtan rahmet ve kabir rahatlığı diliyorum. Bu gün yapılan seçimde bizleri yeniden bu göreve getirdiğiniz için şahsım ve yönetimim adına bir kez daha teşekkür ediyorum.”dedi.
TAHSİN AKGÜN YİNE GÜVEN TAZELEDİ
Yine Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube başkanı Seçilen Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün bu seçimde de yine güven tazeledi. Akgün başkanlığındaki yeni yönetimde Mutlu Timur, Recep Şahin, Ersan Albayrak, Mehmet Çetin, Sevgi Topbaş, Fatma Kaya, Hikmet İşçan, Nihat Malkoç ve İsmail Ayaz yer aldı. Denetleme kuruluna ise Nihat Malkoç, Seyithan Kaya ve Murat Çelik seçildi.
ÖNCEKİ DÖNEM MUHTARLARA PLAKET VERİLDİ
Yapılan seçimin ardından eski muhtarlara Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube yönetimi tarafından hizmetleri nedeniyle plaket verildi. Derneğin kurucu Başkanı eski Gazi Mustafa kemal Paşa mahallesi Muhtarı Şükrü Dumanlar başta olmak üzere İrfan Akem, Özcan Cengiz, Ahmet Milli, Turhan Ersöz, Bahri Çakır, İlhami Türkanlı’ya yaptıkları hizmetlerinden dolayı plaket verildi.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.