CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Sedat Çolak ve partililer tarafından karşılanan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer ile CHP Tekirdağ İl Başkanı Cenk Boduç, ilçe yönetimiyle bir araya gelerek hem çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu hem de yerel yönetim sürecine ilişkin görüş alışverişi yaptı. Siyasetin değişmeyen ritüeli: temel at, teşkilata uğra, çay iç, memleket konuş. Türkiye’nin demokratik çalışma modeli artık neredeyse folklorik bir değer taşıyor.
ÇOLAK, İLÇE TEŞKİLATININ ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Ziyarette CHP’nin Çerkezköy’deki örgütlenme yapısı, yürütülen saha çalışmaları ve yerel yönetim faaliyetleri masaya yatırıldı. İlçe Başkanı Sedat Çolak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek partinin Çerkezköy’de sürdürdüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.
YÜCEER: “ÇERKEZKÖY İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Ziyarette konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer ise dayanışma ve ortak akıl vurgusu yaptı. CHP Tekirdağ İl Başkanı Cenk Boduç ile birlikte ilçe teşkilatını ziyaret ettiklerini belirten Yüceer, şu ifadeleri kullandı:
“Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanımız Cenk Boduç ile Çerkezköy İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek İlçe Başkanımız Sedat Çolak ve yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Dayanışma ve ortak akılla Çerkezköy’ümüz için çalışmaya devam ediyoruz.”






Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.