Reklamı Geç
MSM SANİYELİ
OPTİMED TEMMUZ
Tekirdağ
07 Eylül, 2025, Pazar
  • DOLAR
    41.29
  • EURO
    48.43
  • ALTIN
    4756.8
  • BIST
    10.729
  • BTC
    110658.87$

TRAFİĞİN YOĞUN OLDUĞU KENT İÇİNDEKİ YAYA GEÇİT ÇİZGİLERİ YENİLENDİ

TRAFİĞİN YOĞUN OLDUĞU KENT İÇİNDEKİ YAYA GEÇİT ÇİZGİLERİ YENİLENDİ
Atatürk Caddesi üzerindeki ve Osmanlı Cami önündeki silinen yaya geçitlerinin çizgileri, Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yenilendi.

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, araç ve yaya trafiğinin yoğun olarak bulunduğu bölgelerde yaya çizgisi yenileme çalışması yaptı.

YAYA ÇİZGİLERİ YENİDEN ÇİZİLDİ

Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda ve Osmanlı Cami önünde bulunan ve zamanla silinen, yıpranan yaya geçidi çizgileri, vatandaşların rahat bir şekilde yolun karşısına geçmeleri için boyanarak belirginleştirildi. Atatürk Caddesi’nde yaya geçidi çalışması yapan ekipler, yaya ve trafik güvenliği için silik ve yıpranmış olan yaya geçidi çizgilerini belirgin hâle getirirken, araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu diğer bölgelerde de silinen ve yıpranan yaya geçidi çizgilerinin yenileme çalışmalarının yapılacağı belirtildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!