Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

YERLİ VE MİLLİ PARTİ’NİN ÇERKEZKÖY İLÇE KONGRESİ YAPILDI

YERLİ VE MİLLİ PARTİ’NİN ÇERKEZKÖY İLÇE KONGRESİ YAPILDI
Yaklaşık üç aydır Yerli ve Milli Parti’nin kurucu başkanlığını yapan Genç Parti Çerkezköy ilçe eski Başkanı Necati Güney, yapılan kongrede yeniden seçilerek, Yerli ve Milli Parti’nin Çerkezköy İlçe Başkanı oldu.
ANAOKULU

Sanayici Teoman Mutlu’nun kurduğu ve Genel Başkanlığını yaptığı Yerli ve Milli Parti’nin Çerkezköy İlçe Başkanı Necati Güney oldu.

KONGRE YAPILDI

Yerli ve Milli Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresi, ilçe binasında yapıldı. Kongrenin Divan Başkanlığını Yerli ve Milli Parti Tekirdağ İl Başkanı Yalçın Soysalan, başkan yardımcılığını Oğan Alpkaya, katip üyelikleri Bülent Fıçıcı, Özcan Taçkaya yaptı. Kongre divanı oluşumunun ardından Saygı Duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Ardından tek gündem maddesi ile seçime geçildi. Seçimde başkanlığa tek aday olarak giren kurucu ilçe başkanı Necati Güney seçime katılan delegelerin tüm oylarını alarak ilçe başkanı seçildi.

YÖNETİM LİSTESİ

Güney’in yönetiminde şu isimler yer aldı; Ümmet Öner, Yakup Eruş, Özcan Taşkaya, Şafak Gönülal, Aydoğan Ak, Berat Köseoğlu ve Bülent Fıçıcı oldu. Üst kurul üyeliklerine, Necati Güney, Ümmet Öner, Yakup Eruş, Özcan Taşkaya, Şafak Gönülal, Aydoğan Ak, Berat Köseoğlu ve Bülent Fıçıcı seçildi.

“HER KESİMİ KUCAKLAYAN PARTİDİR”

Dilek ve temennilerde konuşan yerli ve Milli parti Çerkezköy İlçe Başkanı Necati Güney, “Bugün partimizin Çerkezköy birinci olağan kongresini yapmış bulunuyoruz. Bizleri göreve getiren partililerimize şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Yerli ve Milli parti bildiğiniz gibi Çerkezköy olmak üzere yurt dışında da fabrikaları olan sanayici Teoman Mutlu beyin kurduğu parti. Yerli ve Milli Parti her kesimi kucaklayacak bir siyasi partidir. Ülkemizde her kesimi kucaklayacak başka bir parti de yok. Bu nedenle Atatürk ilke ve inkılaplarına sonuna kadar savunan ve Atatürk’ün izinden sapmadan gidecek olan Yerli ve Milli Parti’de yer almaktan, onun bir neferi olmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Genel başkanımızın da belirttiği gibi partimiz ırkçılık, mezhepçilik, bölgecilik yapmayı partiden ihraç sebebi olarak göreceğiz. Dış politikada da milli adımlarla tam destek vereceğiz. Partimiz aynı zamanda aşırılığa kaçmayan merkezde olan kitle partisi olacaktır. Kısacası her kesimi kucaklayacaktır. Bugün bizlerin yanında olan il başkanımız Yalçın Sosaslan’a ve il yönetim kurulu üyemiz Oğan Alpkaya’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

“56 İLDE ÖRGÜTLENDİK”

Yerli ve Milli parti Tekirdağ İl Başkanı Yalçın Soyaslan da yaptığı konuşmada, “Yerli ve Milli Parti Tekirdağ İl Başkanlığı olarak bugün ilimizde ilk ilçe kongremizi Çerkezköy’de gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde de diğer ilçelerimizde ilçe kongrelerimizi tek tek yaparak kısa sürede tamamlamış olacağız. Yerli ve Milli Parti olarak 56 ilde örgütlenmemiz tamamlandı. Diğer illerde de örgütlenme çalışmalarımız devam ediyoruz. Yurt genelinde il ve ilçelerimizde örgütlenme çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor. Partimizin kurucusu sayın genel başkanımız Teoman Mutlu, Yerli ve Milli Parti’yi kurarken her kesimin partisi olduğunu belirtti. Bu boşluğu doldurdu. Az öncede ilçe başkanımızın belirttiği gibi Yerli ve Milli Parti aşırılığa kaçmayan merkezde olan kitle partisi olacak. Partimiz kısa sürede halkımızın benimseyeceği bir siyasi oluşum olacaktır. Bugün gerçekleştirdiğimiz Çerkezköy ilçe kongremizin ülkemize, Tekirdağ’ımıza ve Çerkezköy’ümüze hayırlı olması dileğimle ilçe başkanlığına seçilen Necati Güney ve yönetim kurulu üyelerimize de hayırlı olsun ve başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!