Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
16 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

“AK PARTİ’NİN 23 YIL İKTİDAR OLMASININ SEBEBİ, İHTİYAÇLARA CEVAP VERMESİDİR”


“AK PARTİ’NİN 23 YIL İKTİDAR OLMASININ SEBEBİ, İHTİYAÇLARA CEVAP VERMESİDİR”
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Türkiye buluşmaları kapsamında Çerkezköy’e ziyaret gerçekleştirdi. Burada İlçe Teşkilat yönetimi ile birlikte esnaf ziyareti yapan Yılmaz, AK Parti’nin 23 yıllık iktidar sürecini ihtiyaçlara cevap veren bir parti olması olarak değerlendirdi. Yılmaz; “AK Parti’nin 23 yıllık iktidarda kalmasının en temel sebebi; ihtiyaçları karşılayarak, vatandaşların beklentilerine cevap veren hizmet anlayışıdır” dedi.
ANAOKULU

Esnaf ziyareti öncesinde AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Salih Azbay ve yönetimiyle bir araya gelen Yılmaz, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“HİZMETLERİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”

Ziyaret amacıyla ilgili bilgi veren Yılmaz; “Buranın yaşantısı Kocaeli’yle çok örtüşüyor. Buranın insanı çok sıcak. Sağ olsunlar bağırlarına bastılar, Kapaklı ziyaretimiz de çok güzel geçmişti. Devam eden güzel bir kalkınma var bölgede. Kocaeli’de de yaşadığımız kalabalığın ve nüfus artışının beraberinde getirdiği sorunlar var. Her yıl nüfus hızla artıyor bu ne demektir; sağlık ihtiyacı, eğitim ihtiyacı… Her alanda para vermeden süre gelen yatırım ve hizmet ihtiyacıdır. Bizim kuruluşumuzdan itibaren düsturumuz budur. Özellikle eğitim ve sağlık temelli şehirlerimizin beklentilerinin karşılanması amacıyla hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. İller arası kaynaşma oluyor, güzel oluyor bu ziyaretler. Kocaeli’den buraya, buradan Kocaeli’ne selamlar getiriyoruz. İller arası güzel istişarelerde bulunuyoruz. İnşallah bereketli olur ziyaretimiz” dedi.

“AK PARTİ İHTİYAÇLARA CEVAP VEREN BİR PARTİDİR”

Tekirdağ milletvekilleriyle arasındaki uyum ve iş birliği hakkında da bilgi veren Yılmaz; “Türkiye’nin her iline yatırımlarımızı artırmak için ilgili olduğumuz alanlarda, komisyonlarda, takip ettiğimiz alanlarda birlikte çalışma yapıyoruz. Tekirdağ’da milletvekili arkadaşlarımız var, onlar da gayret için çalışıyorlar. Biz de Kocaeli için çalışıyoruz, onlar illerini takip ediyorlar. Burada birbirimizin tecrübelerinden istifade ediyoruz. Ama hükümet olarak başta eğitim ve sağlık olmak üzere yeni yatırımlarla bu ihtiyaçlara cevap vermek istiyoruz. AK Parti’nin 23 yıllık iktidarda kalmasının en temel sebebi; ihtiyaçları karşılayarak, vatandaşların beklentilerine cevap veren hizmet anlayışıdır” diye konuştu. Açıklamasının ardından Yılmaz, ilçe teşkilatıyla birlikte esnaf ziyareti yaptı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!